Mylo Inc. BV

Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke
Telefoon: +32 3 808 30 30
E-mail: info@mylo.be
www.mylo.be

Het begon allemaal in een kleine Vlaamse gemeente in 2007, waar de ambitie van één persoon een bron van succes werd voor vele anderen. Die ambitie was om simpelweg premium ICT-diensten te leveren met één merkelijk verschil. Hoge beschikbaarheid, hoge kwaliteit en een extreem hoge tevredenheidsgraad. De “grote” bedrijfsaanpak, maar met een zeer persoonlijk tintje. Mylo werd in het eerste jaar van haar bestaan een regionale standaard en is uitgegroeid tot een waardevolle hard- en softwarepartner voor haar vele klanten en een nationale referentie op het gebied van databeveiliging en versleutelde communicatie, met features in internationale tijdschriften en nieuwskanalen.

Na verloop van tijd ging de focus van IT naar proffesionele inrichting voor audio studio’s. In 2022 werd dit hun core business.
Onze geschiedenis ligt achter ons, maar we heten u welkom om deel uit te maken van ons heden en onze toekomst.

Fuse
© OP!Koewacht. Website door inomi.