Restaurant Bij van Dijk

Eikenlaan 2
4576 BL Koewacht
Telefoon: 0114-361236
info@restaurant-bijvandijk.nl
www.restaurant-bijvandijk.nl

Eten Bij Van Dijk is een begrip in Koewacht. Daarop zijn ze trots. Ze zijn een familiebedrijf en werken in de traditie van onze ouders. Goed eten en drinken, een informele maar sfeervolle ambiance en voor elk wat wils. Dat is waar ze naar streven. Dit betekent dat iedereen zich hier welkom voelt. Dat zie je iedere keer als je het restaurant binnenstapt. Een intiem diner voor twee krijgt evenveel aandacht als een vrolijk familiediner of een zakenlunch.
Is het mooi weer? Dan is het terras een heerlijke plek om te vertoeven.

Restaurant en Bar:
Op het bekende hoekje in Koewacht, tussen de Emmabaan en de Eikenlaan, vind je het restaurant en bar. Je bent hier welkom voor een drankje vooraf, maar je kunt deze ruimte ook reserveren voor een besloten borrel of diner.

Fuse
© OP!Koewacht. Website door inomi.